Doelgroepen:

 

Volwassenen

 

Triatleten

 

Profatleten

 

Kinderen

 

Verenigingen, bedrijven en sportfederaties

 

Welkom op onze website

 

De Swim Academy voorziet in advies en professionele begeleiding op zowel recreatief, competitie- als topsportniveau.

 

De expertise, ervaring en wetenschappelijke opleiding van onze coaches en externe adviseurs vormen de kracht van onze zwemacademie.

 

De Swim Academy verzorgt hoofdzakelijk ondersteuning op maat en personal swim training maar past haar aanbod en formule flexibel aan in functie van onze doelgroepen en uw concrete (begeleidings-)vraag. Aangezien we samenwerken met tal van experten -waaronder toptrainers, physical coaches, kinesitherapeuten, ...tot zelfs een fotograaf- dienen we het antwoord op uw vraag slechts zelden schuldig te blijven. Indien dit toch het geval zou zijn, verwijzen we u graag door.

 

Sinds het seizoen 2013-2014 werkt de Swim Academy samen met PeakLevel, hét test- en begeleidingscentrum voor duursport in West-Vlaanderen. De PeakLevel Swim Academy voorziet in unieke small group lessen die een antwoord bieden op de uitdagingen voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers. Meer info op de PeakLevel webstek.Meer weten? Stuur ons een e-mail of verken onze website.

 

 

 

Nieuws en updates

 

26/09/2014 »

 

Volg dit weekend de zwemavonturen van het 3 Challenge Barcelona team op de regionale televisiezenders waaronder ATV, Focus & WTV. De Swim Academy verzorgde de technieksessies zwemmen voor deze groep ondernemers, die zich (laten) klaarstomen voor de Ironman triatlon in Barcelona dit najaar. Wenst u ook uw zwemtechniek bij te schaven? De PeakLevel Swim Academy organiseert in het voorjaar van 2015 opnieuw verschillende 10-delige lessenreeksen. Meer info op de PeakLevel website.

 

 

22/02/2014 »

 

Op zaterdag 1 maart aanstaande wordt in Antwerpen het Skill-Up software pakket voorgesteld, een handig werkinstrument om in een handomdraai fysieke trainingsprogramma's op te maken. De Swim Academy werkte de afgelopen weken hard mee aan dit veelbelovende project, waarbij we onze expertise inzake video-analyse ter beschikking stelden. Meer informatie vindt u op de website van de Vlaamse Zwemfederatie.

 

 

3/06/2013 »

 

Groot nieuws in de triatlonwereld: Uplace en BMC Switzerland kondigden vandaag de lancering aan van het “Uplace BMC Triathlon Team”. Het team start in 2014 en is een internationaal vervolg op het succesverhaal van het Belgische Uplace Pro Triathlon Team. De Swim Academu begeleidde de afgelopen jaren verschillende Uplace Pro Triathlon Team atleten, waaronder Bruno Clerbout, Axel Zeebroek, Bert Jammaer en Sofie Goos. Ook in het vernieuwde team blijft de Swim Academy dit ambitieuze project ondersteunen.

 

 

1/07/2012 »

 

Vanochtend verzorgde de Swim Academy nog een technische check-up van Katrien Verstuyft, die recent geselecteerd werd voor de Olympische Spelen te Londen. Volg het Olympische avontuur van Katrien vanop de eerste rij via haar persoonlijke blog.

 

 

17/04/2011 »

 

Tijdens de eerste week van de paasvakantie (8 tem 15 april) trok de Swim Academy naar het warme triatlon-eiland Lanzarote, waar we onder andere in Club La Santa enkele atleten intensief begeleidden.

 

Onze zakenklanten:

 

 

 

Onze partners:

 

 

Links

 

www.swim.ee

www.swim.be

www.goswim.tv

www.3athlon.be

vtdl.triathlon.be

www.zwemfed.be

www.swimsmooth.com

www.schoolzwemmen.be

KU Leuven Topsport ABC

UZA S.P.O.R.T.S.

 

Contact:

 

 

 

n.v. Avero
Krakeelstraat 7
8490 Zerkegem
BTW BE.450.780.081
HR Mechelen 298.357
RPR: BE.0450.780.081
Argenta rek.nr. 979-9844932-19

 

Swim Academy © 2010 • versie 1.0 • Privacyverklaring • Gebruiksrechten