Doelgroepen:

 

Volwassenen

 

Triatleten

 

Profatleten

 

Kinderen

 

naar de hoofdpagina Verenigingen, bedrijven en sportfederaties

 

Ons aanbod voor verenigingen, bedrijven of sportfederaties

 

Op maat gemaakt

 

Zoals eerder vermeld heeft de Swim Academy heel wat expertise in huis om uw talent -of dat van uw leden en medewerkers- in kaart (of beeld) te brengen en verder te ontwikkelen. Hoewel onze hoofdactiviteiten zich tot individuele atleten richten, maken we voor sommige uitdagingen graag een uitzondering.
Naargelang de beschikbaarheid van onze lesgevers en trainers kunnen we op deze manier ook iets betekenen voor verenigingen, bedrijven of federaties.

 

 

Clubs, verenigingen en sportfederaties

 

De Swim Academy werkt uitsluitend met gekwalificeerde en erkende lesgevers en trainers, elk met hun eigen specialisatie. Jaarlijkse bijscholingen staan garant voor een up-to-date kennis.
Onze lesgevers worden daarom vaak gevraagd als docent voor de Vlaamse Trainersschool van het BLOSO, voor de Bond Voor Lichamelijke Opvoeding of voor het Rode Kruis Vlaanderen.

 

U kan bij ons ook terecht voor advies en ondersteuning in het kader van uw sportieve beleid. Denk dan bijvoorbeeld aan talentdetectie, aan het (her-)structureren van uw zwemschool, het opstellen van een sportief meerjarenplan of het optimaliseren van uw subsidiedossier.
We geven u graag nog enkele voorbeelden van initiatieven waarmee we voor uw medewerkers of vrijwilligers iets kunnen betekenen:

 

- U wenst uw lesgevers uit de zwemschool bij te scholen over een bepaald topic
- Uw lesgevers / trainers hebben nood aan een gastles (of clinic) over de nieuwe reglementaire keerpunten in het competitiezwemmen
- U beschikt over onderwateropnamen van uw zwemmers en wenst deze professioneel te laten analyseren
- U zit met een andere concrete en specifieke vraag, waarop u van ons ongetwijfeld een antwoord krijgt

 

 

Bedrijven en organisatoren van evenementen

 

Ook voor uw werknemers kan de Swim Academy ongetwijfeld iets betekenen. We denken dan bijvoorbeeld aan de organisatie van een Start to swim initiatief of éénmalige watersportinitiatie. Ook een onderwater foto- of filmsessie kan een unieke en onvergetelijke ervaring opleveren voor uw kader- of personeelsleden.
We reserveren hiervoor een zwembad of privé locatie, indien gewenst gekoppeld aan lekkers en een verfrissing. U bent liever niet gebonden aan een vast tijdstip en wil uw personeel toch verrassen? Schenk hem of haar dan één van onze formules onder de vorm van een begeleidingsbon.
We zetten hieronder graag nog enkele van onze ideeën op een rijtje. Zo lang er water aan te pas komt, is dit lijstje theoretisch oneindig.

 

- Een zweminstuif als activiteit op uw personeelsdag
- Begeleid ontbijtzwemmen in een privé-zwembad met of zonder eetgelegenheid
- Duikinitiatie (in samenwerking met één van onze partners)
- Een onderwater foto- of videoshoot (in samenwerking met één van onze partners)

 

 

Partner worden van onze Academy

 

De Swim Academy is permanent op zoek naar betrouwbare partners. Denkt u persoonlijk of met uw initiatief iets voor de Swim Academy te kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Misschien wordt u wel onze vaste partner, leverancier of sponsor.

 

 

Geïnteresseerd of nieuwsgierig?

 

Stuur ons een mail en we nemen binnen de 24u contact met u op.

 

Over ons

 

 

Jonas Martens, Jeugdsportcoördinator Zwemmen Stad Antwerpen / BRABO


Jonas: "Ik werkte geruime tijd samen met een trainer van de Swim Academy voor de begeleiding van een selectie van onze jongste beloften.
We maakten dankbaar gebruik van zijn grote technische bagage om tal van onderwerpen uit de zwemsport thematisch aan te pakken en dit op geregelde basis. Hij was administratief sterk en hield er een excellente communicatie op na met alle betrokkenen: het clubbestuur, collega-trainers, de ouders van de zwemmers en de sporters zélf natuurlijk."


"Hoewel ze uiteraard commercieel zijn ingesteld, verkopen ze geen lucht. Ze slagen er in om alles in een mooi kleedje te steken: zowel de theorie als de oefeningen worden steeds op een aantrekkelijke manier aangebracht en dat is bijzonder belangrijk voor deze doelgroep.”


Swim Academy © 2010 • Privacyverklaring • Gebruiksrechten